• Imprimeix

La delegació de l’EAPC a Tarragona programa una desena d’activitats formatives el segon semestre de 2018

10/07/2018 19:07
02_eapc_territori_tarragona_1rsemestre

La delegació a Tarragona de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) va iniciar el passat 1 de febrer, el seu pla de formació 2018. Aquest es basa en la detecció de necessitats formatives realitzada a personal de les administracions públiques, en les activitats amb demandes pendents i en les proposades per part dels òrgans estratègics de la Generalitat.

En aquest sentit, de les 27 activitats que s’han dut a terme aquest primer semestre de l’any, adreçades a tot el personal del sistema públic català, 22 han estat adreçades al personal de la Generalitat, 1 al de les administracions local de les comarques tarragonines i 4 activitats destinades a personal d’ambdues administracions. En total han assistit un total de 568 treballadors.

En el transcurs del segon semestre de l’any 2018, la delegació a Tarragona té previst dur a terme 10 d’activitats formatives adreçades a tot el personal del sistema públic català, 9 adreçades al personal de la Generalitat i 1 per a ambdues administracions. Es preveu l’assistència d’uns 300 treballadors públics a Tarragona. La formació destinada al personal de les administracions locals es duran a terme al Centre de Formació i Estudis Agrorurals de Reus.

També cal destacar les diferents emissions en directe de jornades que s'han fet des de Barcelona sobre temes transversals i que amb l'emissió en directe s'ha facilitat l'accés al personal d'arreu del territori poder participar-hi aprofitant les eines digitals disponibles, de manera que a banda del seguiment de les diferents jornades també s'ha pogut participar en els debats i torns oberts de preguntes.

 

L’oferta del primer semestre va ser de 27 activitats formatives amb la participació de més de 568 treballadors públics de les comarques tarragonines. Es preveu l’assistència de més de 800 treballadors públics a les activitats formatives de la delegació de Tarragona al llarg de l’any 2018.