• Imprimeix

L'EAPC participa de l'Escola d'Estiu de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

06/07/2017 11:07
07_escola_estiu_ispc

L'EAPC ha participat de la 7a Escola d'Estiu de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, que s'ha celebrat a Mollet del Vallès entre els dies 4 i 6 de juliol.  Enguany el títol de l'Escola d'Estiu ha estat "El factor humà de la seguretat: generacions entrellaçades" i ha servit per reflexionar sobre quin lloc ocupen les noves generacions, quines noves dinàmiques incorporen a l’organització, com s’entrellacen les diferents generacions que conviuen en una mateixa organització o, fins i tot, quina és l’aproximació generacional en l’experiència de la seguretat.

Lluís Ràfols, cap del servei de Formació Contínua Professionalitzadora de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, ha participat a la taula debat "Un nou temps sense manual".  El tema d'aquesta taula ha estat reflexionar sobre si les noves generacions reclamen el mateix tipus de formació que fa quinze anys.  En què es pot innovar i com canviar les metodologies. Si hi ha espai per a l’autoaprenentatge en els cossos operatius. Les noves generacions tenen una forma més expansiva i atrevida a l’hora de buscar informació i coneixement. Estan preparades les organitzacions pel que fa a metodologia i espais educatius?

A més de Lluís Ràfols a la taula de debat han participat José Luis Cabello Espolio, membre del Centre Regional d’Innovació i Formació “Las Acacias” de la Comunitat de Madrid, Jesús Martínez Marín, responsable de Formació Directiva i Nous Programes del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada i Mireia Ginferrer, estudiant del grau en Seguretat a l’ISPC; amb la moderació de Laia Martín Marty, responsable d’Aprenentatge Electrònic de l’ISPC.

Més informació sobre la 7a Escola d'Estiu aquí