• Imprimeix

Avançant en el procés d’integració del CFEA de Reus a l’EAPC

26/07/2017 14:07
07_visita_treball_cfea_reus

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació s'han reunit al Centre de Formació i Estudis Agrorurals (CFEA) de Reus en una jornada de treball dins del procés de traspàs de l’esmentat centre a l'EAPC.  La jornada s'emmarca en el seguit de sessions de treball que s’estan portant a terme a través de la comissió tècnica de traspàs del centre. 

La reunió ha comptat amb la participació del personal del centre, una delegació del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació encapçalada per Joan Rabasseda, director de Serveis, una delegació de l’Escola encapçalada pel seu director Agustí Colomines.  També han participat de la reunió les direccions dels serveis territorials d’Agricultura, Ramaderia Pesca i Alimentació i Governació, Administracions Públiques i Habitatge de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Entre d’altres punts de treball, s'ha fet una visita a les instal·lacions del centre, s'ha fet un anàlisi de les diferents vessants del traspàs dins del marc de coordinar les polítiques i recursos que esmerça la Generalitat de Catalunya en l’àmbit de la formació adreçada als empleats públics, s'ha analitzat les principals tasques a coordinar per dur a terme el traspàs de la manera més eficient possible i s'han detectat aquelles accions que cal abordar amb més celeritat per garantir que l'activitat del CFEA continui amb normalitat en el procés de traspàs.  

Finalment, la direcció de l'Escola, ha presentat el projecte de futur del centre per convertir-lo en el referent territorial de l’EAPC  en les terres del sud del territori i que s'emmarca en el model de federalització de l'Escola que des del primer trimestre de 2016 l'actual direcció ha impulsat arreu del país.