• Imprimeix

L'Escola col·labora amb l'Associació Projectes Infantils en el marc del projecte #SolidaritatEAPC

01/08/2018 12:08
08_solidaritatEAPC_projectes_infantils

L'Escola i l'associació Projectes Infantils han iniciat una col·laboració permanent convertint l'Escola en un punt fix de recollida de roba.  

L'associació es va crear el 2007 i tot i que és un equip petit, treballen pensant en gran, pels nens i nenes de Barcelona. Amb la recollida de roba dipositada en les capses solidàries, autofinancen beques menjador a les escoles i donen assistència sanitària pels infants del districte de la dreta de l’Eixample, d'aquesta manera l'Escola participa amb projectes solidaris de proximitat amb el barri.

El projecte  #SolidaritatEAPC té com a objectiu posar de relleu els valors solidaris, tant de l'organització com dels seus treballadors i treballadores i del personal públic de les administracions catalanes que vulguin participar, i la seva vinculació amb la societat, més enllà del servei públic que té encomanat. Aquesta visió social s'ha materialitzat amb la participació en diferents edicions de recollida d'aliments en el marc de "El gran recapte" o la signatura del conveni amb la Taula del Tercer Sector per la qual es cedeixen espais de l'Escola gratuïtament per a causes solidàries o la difusió d'ONG's a través de les xarxes socials de l'Escola.  

En el marc d'aquest projecte també es participa en actuacions en col·laboració amb l'Institut Català de les Dones i amb l'Àrea per a la Igualtat de Tracte i No-discriminació de Persones Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transgèneres i Intersexuals (LGBTI) de la Generalitat de Catalunya.