• Imprimeix

L'Escola participa del VIII Congreso de Gobierno, Administración y Políticas Públicas a Madrid

29/09/2017 10:09
foto_gigapp_2017

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya ha participat, entre el 26 i el 28 de setembre, al VIII Congreso de Gobierno, Administración y Políticas Públicas a Madrid, organitzat per l'associació GIGAPP, amb qui el 2016 es va signar un conveni de col·laboració.

Durant el congrés l'Escola ha presentat un grup de treball, encapçalat per Lluís Bertran, sub-director general d'Administració, Serveis i Projecció Externa i Sandra Soria, cap del servei de Gestió Administrativa i Règim Interior, amb el títol "Los retos de la gestión en instituciones para la capacitación de empleados públicos" en el qual l'EAPC ha presentat les innovacions que ha incorporat en els àmbits de relacions internacionals, participació del personal a través dels equips motors, la gestió interna de recursos humans, pressupost, dades obertes, transparència i gestió documental i les principals novetats estratègiques en el marc de la comunicació i difusió de la marca EAPC. Es poden llegir les ponències del grup de treball aquí.

També han participat en aquest grup de treball representants del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona que han presentat projectes innovadors en matèria de formació.

L'Escola també ha participat al Congrés en el grup de treball "Evaluación para la selección y promoción de personal directivo", amb la participació d'Eulàlia Pla, sub-directora general de Recerca i de Formació en Alta Direcció.  Es poden consultar les ponències d'aquest grup aquí. 

Durant la participació del Congrés, els representants de l'Escola han llegit un escrit d'Agustí Colomines, director de l'EAPC, per mostrar el seu suport al referèndum del proper 1 d'octubre i el rebuig a les persecucions del Govern de l'Estat.

L'EAPC ha fet públic durant el congrés el suport al referèndum de l'1 d'octubre i el rebuig a les persecucions del Govern de l'Estat