• Imprimeix

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès acull la sessió de l'Espai de reflexió en direcció pública local sobre gestió de recursos humans i teletreball

28/09/2018 16:09
09_reflexio_directius_locals_sant_cugat

El Monestir de Sant Cugat del Vallès ha ha acollit la segona sessió de l’Espai de reflexió en direcció pública local, una iniciativa promoguda per un conjunt d’ajuntaments de la demarcació de Barcelona amb la col·laboració de l’EAPC. 

La seva finalitat és articular un marc de reflexió i contrast que potenciï l’intercanvi de coneixements i de bones pràctiques sobre els reptes actuals de la direcció pública en l’àmbit local, amb la voluntat d’extreure’n conclusions concretes, pràctiques i aplicables a la realitat de cada ajuntament. 

Aquest marc de reflexió es materialitza en un cicle de sessions de treball que es portaran a terme durant l’any 2018, on es desenvoluparan diversos aspectes clau relacionats amb la direcció pública local.

Les persones destinatàries d'aquest espai són persones directives i responsables dels ajuntaments participants en l'espai de reflexió en direcció pública local.

La sessió celebrada a Sant Cugat del Vallès ha tingut per objectiu analitzar i contrastar el procés d'adaptació i implantació de llocs de treball no presencials en la gestió pública digital i ha comptat amb la benvinguda a càrrec de Carme Oliver i Riera, gerent de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i Consellera Delegada a PROMUSA, i de Michael Donaldson Carbón, Coordinador Planificació estratègica municipal a l'Ajuntament de Gavà.

S'han presentat dues ponències "El futur dels Recursos Humans, nous enfocaments i eines per aplicar", a càrrec del Sr. Mikel Gorriti Bontigui, Doctor en psicologia, expert en organització i recursos humans a les administracions públiques. Responsable de Recursos Humans. Direcció de Funció Pública a Eusko Jaurlaritza - Govern Basc i "Camí previ per implantar llocs de treball no presencials, proves pilot i casos d’èxit als ajuntaments de Sant Cugat del Vallès i Mataró", a càrrec de personal dels ajuntaments de Sant Cugat del Vallès i Mataró.

La sessió ha finaltizat amb un breu recorregut guiat pel Claustre i el Museu del Monestir de Sant Cugat del Vallès i amb la constitució de diversos  grups de treball on els i les participants prepararan tres preguntes respecte a la possible implantació del teletreball en l’administració local.

La sessió ha estat organitzada per l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró i l'EAPC