• Imprimeix

XI Jornades Universitàries d'Ocupació Pública: accés, imparcialitat i transparència a l'ocupació pública

30/10/2017 07:10
10_jornada_ocupacio_publica_presentacio_postgrau

El 26 d'octubre, a la sala d'actes de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, van tenir lloc les XI Jornades Universitàries d'Ocupació Pública, que organitza el Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques de la UAB. Les ponències presentades en aquesta edició van tractar sobre la imparcialitat, l'accés i la transparència a l'ocupació pública.

La trobada va començar amb les paraules d'obertura institucional que va pronunciar Eulàlia Pla, subdirectora general de Recerca i de Formació en Alta Direcció de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya. Tot seguit, va pronunciar la primera ponència Manuel Villoria, catedràtic de l'Àrea de Ciència Política i de l'Administració de la Universitat Rey Juan Carlos. El títol va ser "La imparcialitat com a fonament de l'ocupació pública".

A la segona ponència de la jornada, Joan Amenós, professor de dret administratiu de la UAB, va oferir la ponència "Accés a l'ocupació pública: perspectives i qüestions d'interès". I la tercera ponència, titulada "La veritable transparència", va anar a càrrec de Roger Cots, secretari general de l'Ajuntament de Gavà. Finalment, el vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura de la UAB, Carlos Sánchez, va tancar la trobada amb unes paraules de cloenda institucional.

A més, en el marc de la jornada, es va procedir al lliurament de diplomes de l'alumnat de la cinquena edició del Postgrau d'Ocupació Pública de la Facultat de Dret de la UAB.