• Imprimeix

L’Escola col·labora amb l’Institut Català de les Dones en la campanya de sensibilització “Per una Catalunya lliure de violències sexuals #JOTAMBÉ”

21/11/2017 10:11
11_eapc_icd_25N

En el marc del projecte #SolidaritatEAPC, que impulsa l’Escola des de finals de 2016 amb diverses activitats solidàries, aquesta setmana l’EAPC col·labora amb l'Institut Català de les Dones en la campanya de sensibilització a les xarxes socials “Per una Catalunya lliure de violències sexuals #JOTAMBÉ”, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.

La participació de l’Escola en aquesta campanya consisteix a fer diverses fotografies per compartir des de les xarxes socials de l’EAPC. Estan cridats a participar-hi, d’una banda, l’equip directiu de l’Escola, encapçalat pel director Agustí Colomines, i de l’altra, la resta de personal de l’Escola, tant de la seu de Barcelona com de les diferents delegacions territorials.

Així mateix, convidem els professors i alumnes que assisteixin a cursos, màsters i postgraus de l’Escola entre el 22 i el 24 de novembre a fer-se fotografies i publicar-les a les seves xarxes socials.

Podeu trobar més informació sobre aquesta campanya a la web de l’Institut Català de les Dones.