• Imprimeix

L'Escola torna a col·laborar enguany amb el Banc d'Aliments pel Gran Recapte

09/11/2017 08:11
11_gran_recapte_2017

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya continua amb el projecte #SolidaritatEAPC, i torna a participar en col·laboració amb el Banc d'Aliments a la recollida d'aliments del Gran Recapte. Enguany serà la segona vegada que l'EAPC participa en aquesta campanya solidària, en l'edició anterior es van recollir 65 quilos d'aliments.

A la seu de Barcelona els treballadors voluntaris de l'Escola recolliran els aliments que alumnes, docents i personal de l'Administració porti, en el marc de la campanya nadalenca del Banc d'Aliments.

Durant els dies 27, 28 i 29 de novembre a l'entrada principal de l'Escola, se situarà el punt de recollida, on tothom que ho vulgui podrà portar els aliments següents: 

  • Oli, llet
  • Llegums secs o cuits
  • Conserves de peix i de carn
  • Aliments infantils (llet de continuïtat, potets, etc.)

Amb aquesta acció l'EAPC vol posar de relleu els valors solidaris, tant de l'organització com dels seus treballadors, i la seva vinculació amb la societat, més enllà del servei públic que té encomanat.

El projecte #SolidaritatEAPC també du a terme activitats de difusió a través de les xarxes socials de l'Escola d'ONG i les seves activitats i col·laborant amb diverses entitats del tercer sector.