• Imprimeix

L’Escola rep la visita institucional d’una delegació de la regió de Daegu (Corea del Sud)

22/11/2018 07:11
11_visita_daegu

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya va rebre ahir una delegació de la Daegu Metropolitan Office of Education (DMOE), de Corea del Sud. Daegu, amb 2.500.000 habitants, és la quarta ciutat més poblada d’aquest país, després de Seül, Busan i Incheon.

Aquesta visita ha estat la primera d’un seguit de visites que la delegació coreana farà a diverses institucions amb l’objectiu d’intercanviar coneixements i experiències de cara a millorar els seus serveis de formació. Durant la reunió, l’Escola ha explicat el model de formació per al personal de l’Administració a Catalunya: la formació contínua, la formació directiva i els màsters i postgraus, així com la recerca, la biblioteca o altres serveis que també ofereix. S’ha parlat de les diferents metodologies d’aprenentatge, de les diferents tècniques formatives, de la formació en línia, de l’organització dels serveis, de la formació bàsica i l’especialitzada i també dels diversos projectes adreçats a la captació i gestió del talent.

La visita s’emmarca en les relacions que Catalunya i Corea tenen des de fa anys. Enguany, l’Escola ja va rebre al mes de maig una delegació del Govern Provincial de Gyeonggi, i al mes de juliol va participar en la recepció d’una delegació del Govern Metropolità de Seül a la Secretaria General d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, que també estaven interessades en l’activitat que duem a terme des de l’Escola.