• Imprimeix

S’han recaptat quasi 800€ a l’acte de #SolidaritatEAPC amb La Marató: Què hem de fer quan el càncer apareix a la feina?

11/12/2018 13:12
La_Marato

 

La 27a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que serà el diumenge 16 de desembre, estarà dedicada al càncer. La Marató de 2018 farà divulgació sobre aquesta malaltia i recaptarà fons per avançar en el diagnòstic precoç i el disseny de tractaments més efectius i personalitzats, amb l’objectiu d’augmentar l’esperança i la qualitat de vida de les persones.

Així, l’Escola s’ha volgut sumar a la iniciativa de La Marató d’enguany i ha organitzat l’acte  #SolidaritatEAPC amb La Marató: Què hem de fer quan el càncer apareix a la feina?, que ha tingut lloc avui, dia 11 de desembre, a la sala d’actes, en el qual s’han recaptat set-cents setanta-nou euros, que aniran destinats íntegrament a La Marató.

La presentació ha anat a càrrec de Lluís Bertran, sub-director general d’Administració, Serveis i Projecció Externa de l’Escola, i ha comptat amb la presència de tres ponents de luxe: Manel Esteller, metge i investigador català reconegut mundialment per la seva lluita contra el càncer; Clara Rosàs, gerent de la Federació Catalana Entitats contra el Càncer (FECEC), i Núria de Gispert, política i advocada catalana, que va ser presidenta del Parlament de Catalunya entre el 2010 i 2015.

Els tres ponents han destacat, cadascú des del seu coneixement i la seva experiència, l’impacte del càncer en la vida de les persones i, en especial, l’impacte i les conseqüències amb relació a la feina.

Finalment, s’ha donat la paraula a quatre testimonis vinculats amb l’Escola que han patit la malaltia. Les seves paraules han estat el punt final a aquest emotiu i reivindicatiu acte. Moltes gràcies Blanca, Josep Ramon, Conxa i Eva.

La investigació dona vida.

 

Justificant d'ingrés a la Marató