• Imprimeix

L'Escola ha recollit 55 quilos d'aliments per al Gran Recapte 2018

02/12/2018 13:12
12_gran_recapte

Durant els dies 26, 27 i 28 de novembre l'EAPC ha col·laborat amb la Fundació Banc d'Aliments en la seva campanya anual "El Gran Recapte", durant aquests dies el personal de l'Escola ha recollit 55 quilos d'aliments diversos que es destinaran a l'entitat social que el Banc d'Aliments proposi. 

El personal de l'Escola,  ha volgut, d'aquesta manera, anar més enllà de la responsabilitat de prestar serveis públics i ho ha fet sent solidaris amb les necessitats més bàsiques de la ciutadania que ens envolta, com és l'alimentació.  

La participació de l'Escola en aquest projecte solidari es va iniciar l'any 2016i forma part del projecte #Solidaritat EAPC que engloba diverses accions solidàries que es duen a terme durant l'any.  El compromís de l'Escola, i del personal que en forma part, és seguir realitzant  més accions solidàries i socials durant els propers anys amb un seguit d'accions amb les quals l'EAPC serà molt més que un centre de formació i recerca per ser un actor actiu, solidari i responsable amb la societat catalana.