• Imprimeix

Premi Enric Prat de la Riba

20/04/2017 08:04
Imatge Prat de la Riba

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya i la Diputació de Barcelona, en ocasió de la commemoració del centenari de la mort d'Enric Prat de la Riba, acorden atorgar el 2017 el premi Enric Prat de la Riba al millor treball de recerca inèdit sobre qualsevol aspecte del dret local, que pot abastar temes financers, tributaris, d’organització territorial, de règim jurídic local, de funció pública, així com d’aplicació normativa de la transparència, el dret d’accés a la informació pública i el bon govern en l’àmbit local, entre d’altres.

Poden optar a aquest premi professorat universitari, alumnat universitari de postgrau, doctorands que estiguin vinculats per contracte o per matrícula a qualsevol de les universitats públiques catalanes i personal al servei dels governs locals de Catalunya especialitzats en dret local i que hagin conclòs la seva recerca durant el 2016 o el 2017.

El Premi consisteix en una dotació econòmica de sis mil euros. L’EAPC, en coordinació amb la Diputació de Barcelona, pot fer la publicació, presentació i difusió del treball. 

La tramitació del premi es farà mitjançant l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), en virtut del conveni d’encàrrec de gestió signat amb l’EAPC.

La publicació de la convocatòria del premi està prevista pel mes de juny.

Resolució per la qual s'aproven les bases del Premi Enric Prat de la Riba