• Imprimeix

S’inaugura a l’Escola l’exposició “Pompeu Fabra, una llengua completa”, del 23 d’octubre a l’11 de novembre

23/10/2018 13:10
Exposicio_Pompeu_Fabra

Amb motiu de l’Any Pompeu Fabra, el vestíbul de la seu de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya a Barcelona serà l’espai on es podrà visitar l’exposició itinerant “Pompeu Fabra, una llengua completa”, des d’avui i fins l’11 de novembre de 2018. Qualsevol persona interessada en la vida i l’obra de l’autor podrà visitar-la en l’horari de 8 h del matí a 19 h de la tarda.

L’exposició  presenta l’aportació de Fabra a la llengua catalana, el gran arrelament social de la seva figura i obra arreu de Catalunya i l’impuls a la llengua que va suposar el seu treball. És una exposició itinerant creada per la Direcció General de Política Lingüística i gestionada pels Serveis Territorials de Cultura i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

Al llarg de l’any, l'Escola ha organitzat diverses activitats i esdeveniments per recordar la figura de Fabra i també que va estar relacionat amb la nostra institució. Concretament, va exercir de professor de català i va escriure apunts sobre llengua a la Revista de Vida Municipal, que en els seus inicis publicava la mateixa Escola.