• Imprimeix

Subscriu-te a l'Escola!

Per estar al corrent de les seves activitats més rellevants de l'Escola et pots subscriure a les llistes de distribució, als blogs i a les xarxes socials 

Les llistes a què us podeu subscriure són les següents:

- Recerca i publicacions 

- Formació per a l'Administració local 

- Revista catalana de dret públic 

- Butlletí de l'Escola 

- Formació per a Generalitat i les universitats 

- Novetats de la biblioteca 

- Revista de Llengua i Dret 

- Espai temàtic especialitzat: Novetats en matèria de Seguretat Social 

- Espai temàtic especialitzat: Aprofundim en matèria de contractació del sector públic 

- Espai temàtic especialitzat: Com apliquem les novetats en procediment administratiu 

- Espai temàtic especialitzat: Gestió de la informació: transparència i protecció de dades 

 

EAPC blog

L’eapc blog és un espai obert a la conversa al voltant dels projectes de l’Escola. També s'hi parla de diferents temes relacionats amb la formació, Internet, innovació, gestió del coneixement i governança electrònica i oberta (eGovernment i openGovernment).

RCDP blog

L'RCDP blog analitza temes d’actualitat, articles d’opinió i notícies rellevants dels àmbits del dret públic i la ciència política.

RLD blog

A l'RLD blog podreu trobar apunts d’anàlisi de temes d’actualitat, articles d’opinió i notícies rellevants dels àmbits de la lingüística, sociolingüística, dret lingüístic, etc.

- Twitter

L'EAPC en 140 caràcters!

- Facebook

Al nostre perfil del Facebook hi trobareu un recull de les nostres activitats de manera que ens pugueu dir si us agraden, ens feu els vostres comentaris i ens pugueu recomanar a altres perfils d'aquesta xarxa social.

- Espai de la direcció pública

L'edp és el punt de trobada de la direcció pública de Catalunya, el lloc promogut per l'Escola per tal que que tothom pugui crear i compartir el coneixement directiu que té adquirit per la seva ocupació pública, amb la finalitat de construir una direcció pública catalana professional.

- Youtube

Al canal eapc Youtube trobareu els recursos audiovisuals de l'Escola, vídeos de jornades, tutorials de formació i altres eines que us poden ser d'utilitat per a la vostra formació.

RSS

Que és RSS?

RSS son les sigles de RDF Site Summary o Rich Site Summary, un format XML per sindicar o compartir contingut a la web. S'utilitza per difondre informació actualitzada freqüentment a usuaris que s'han subscrit a la font de continguts. El format permet distribuir continguts sense necessitat d'un navegador, utilitzant un software dissenyat per llegir aquests continguts RSS (agregador).

Com accedir als RSS?

Per poder llegir els feeds RSS es necessita una aplicació denominada agregador o lector de feeds, o bé fer servir un navegador que doni suport a marcadors vius.

Si no disposeu de cap lector RSS, en els següents enllaços trobareu alguns lectors de notícies gratuïts que us podeu instal·lar per tal de poder utilitzar el servei. Us heu d'instal·lar un programa anomenat lector o agregador. Aquí en teniu alguns exemples:

AL NAVEGADOR

  • IExplorer (a partir de la versió 7)
  • Firefox
  • Safari
  • Opera

A L'ORDINADOR

Per a Windows

Per a Mac

A LA WEB

A DISPOSITIUS MÒBILS

 

Data d'actualització:  16.11.2016