• Imprimeix

Xarxes socials de l'Escola

Les xarxes socials a l'Escola

L’EAPC ha incorporat les xarxes socials com a eina de treball. Les aplicacions 2.0 permeten que l'Escola esdevingui una organització més transparent i que hi participi el personal de l'Administració i també la ciutadania.

També, aquesta presència a les xarxes socials incrementa la nostra presència a internet i facilita l’accés a les diferents activitats que duu a terme l'Escola.

Tot seguit us volem presentar les eines 2.0 que fem servir per millorar la nostra gestió i comunicació.

Esperem que siguin del vostre interès i us convidem a participar-hi!

L'Escola 2.0

 • eapc twitter
  Amb el perfil del twitter @eapccat podeu seguir les jornades que es fan a l'Escola en directe, fer-hi els vostres comentaris, preguntar als ponents des de la xarxa, seguir les activitats de l'EAPC, l'activitat formativa, publicacions, recomanacions... així com repiular el que diem, esmentar-nos, etc., tot això en 140 caràcters.
 • eapc facebook
  Al nostre perfil del Facebook hi trobareu un recull de les nostres activitats de manera que ens pugueu dir si us agraden, ens feu els vostres comentaris i ens pugueu recomanar a altres perfils d'aquesta xarxa social.
 • eapc blog
  El blog és l'espai de debat i reflexió sobre les activitats de l'EAPC, a partir d'un tema proposat relacionat amb les nostres activitats, on podeu dir-hi la vostra.
 • Espai de la direcció pública
  L'edp és el punt de trobada de la direcció pública de Catalunya, el lloc promogut per l'Escola per tal que que tothom pugui crear i compartir el coneixement directiu que té adquirit per la seva ocupació pública, amb la finalitat de construir una direcció pública catalana professional.
 • eapc delicious
  El delicious és el nostre magatzem de recursos, la caixa d'eines on podeu trobar els recursos formatius de l'EAPC, tant de jornades com de cursos, ordenades per etiquetes (tags) que us ajudaran a trobar més fàcilment allò que cerqueu.
 • eapc youtube
  Al canal eapc Youtube trobareu els recursos audiovisuals de l'Escola, vídeos de jornades, tutorials de formació i altres eines que us poden ser d'utilitat per a la vostra formació.