• Imprimeix

3a edició dels Premis Alfons Ortuño

A la tercera edició dels Premis Alfons Ortuño s’hi han presentat una trentena de projectes desenvolupats per departaments de la Generalitat, ens locals i supramunicipals i s’han atorgat tres primers premis, tres premis especials i sis accèssits. 

El jurat ha atorgat tres primers premis i sis accèssits en les categories d’Organització i recursos humans; Gestió pressupostària, avaluació i transparència; i Polítiques sectorials i serveis finalistes. També ha concedit tres premis especials del jurat.

L'acte de lliurament dels premis ha tingut lloc el 7 de març de 2017.

 

Premi

Candidatura

Premi especial

Projecte de  millora de gestió de les subvencions, TAIS - Direcció de Serveis del Departament de la Presidència.

Premi especial

#FonsUECat, el projecte integrador dels fons europeus a Catalunya - Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea.

Premi especial

Construcció d'un centre de consum de biomassa forestal per a la producció d’energia tèrmica - Mancomunitat de Municipis Berguedans per la Biomassa.

foto_tots

 

Premi

Candidatura

Primer premi

Auditoria d'estructura organitzativa - Direcció dels Serveis de Recursos Humans de la Diputació de Barcelona | Vídeo de presentació del projecte

Accèssit

Pla de modernització organitzativa dels serveis territorials - Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Accèssit

Gestió Unificada d’Informes de l’Administració Local: Projecte GUIA - Secretaria General del Departament de Territori i Sostenibilitat.

 

 

foto_diba

 

Premi

Candidatura

Primer premi

Cobertura Mòbil - Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital del Departament de la Presidència. | Vídeo de presentació del projecte

Accèssit

Quadre de Comandament - Ajuntament de Molins de Rei.

Accèssit

Contractació pública electrònica - Àrea de Serveis Generals i Govern Obert de l’Ajuntament de Terrassa.

 

foto_mobil

 

Premi

Candidatura

Primer premi

Sistema d'Informació Geogràfica Corporatiu - Direcció de Serveis del Departament de Territori i Sostenibilitat. | Vídeo de presentació del projecte

Accèssit

Scientia. Dipòsit d'Informació Digital del Departament de Salut - Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya,  Departament de Salut.

Accèssit

Sistema de Gestió de la Seguretat Viària - Subdirecció General de Seguretat Viària del Servei Català de Trànsit.

 

foto_territori
Data d'actualització:  08.03.2017